Новини LB Logistics
Польща будує новий термінал
news-item1

З матеріалу, опублікованого порталом Trojmiasto.pl, стало відомо про будівництво першого в Польщі перевантажувального терміналу для цукру.

Як зазначає видання, новий об'єкт будується в безпосередній близькості від Вислинского причалу, що дозволить розвантажувати судна з високою вантажопідйомністю. Планується побудувати перевантажувальний і судноплавний термінал, до якого увійдуть склад об'ємом до 50 тис. тонн, зона пакування і зберігання готової продукції до 10 тис. тонн.

Крім цього, на об'єкті заплановано будівництво стоянки на 37 вантажних автомобілів. Поруч розміститься сховище, яке повинно вміщати приблизно 130 контейнерів. Відповідні елементи інфраструктури залізниці, необхідні для здійснення перевезень через термінал, також будуть розширені і модернізовані.

Передбачається, що новий термінал дозволить розвантажувати цукор, що поставляється залізничним транспортом і вантажними автомобілями, а потім готувати його для перевезення по морю. Керівництво компанії відзначає, що будівництво першого цукрового терміналу в Польщі зменшить потребу в оренді площ на зовнішніх складах, що призведе до скорочення витрат на транспортування, зберігання і персонал. 

Читати більше новин 


Підписуйтесь та слідкуйте за нами у Facebook, Instagram та Telegram 

 

LB LOGISTICS29-08-2018