Новини LB Logistics
Оптимізуйте свої поставки у режимі реального часу і надайте своїм клієнтам чудовий досвід
news-item1

???? Оптимізуйте свої поставки у режимі реального часу і надайте своїм клієнтам чудовий досвід. 

☑️ Тепер всі чекають швидкої і економної доставки, а також більшого контролю над тим, коли, де і як вони отримують свій вантаж. В результаті всі підприємства з товарами, які повинні бути доставлені, повинні надати своїм клієнтам персоналізований чудовий досвід доставки, який вони очікують протягом останньої милі, першої милі і кожного кроку між ними.

☑️ Провідні клієнти прийшли до висновку, що для вирішення цієї проблеми їм необхідне рішення з логістики доставки. Вони розуміють, що це є стратегічним імперативом у сьогоднішньому динамічному конкурентному середовищі, щоб залишатися актуальними і життєздатними у найближчі роки, створюючи явну конкурентну перевагу.

☑️ Потужні рішення LB Logistics допомагають компаніям досягти переваги в області логістики завдяки виграшного поєднанню ідеального обслуговування клієнтів і оптимізованих операцій доставки. Наш сервіс допомагає повністю зосередитися на своїх клієнтах завдяки контрольованій доставці - з офісу, на місцях і аж до кінцевого споживача.

☑️ У той же час ми надаємо найбільш ефективний спосіб управління своїми логістичними процесами в режимі реального часу і з повною прозорістю. Наші рішення оптимізують ефективність всіх екосистем доставки.

???? Наша модель взаємодії з широкими контактами, розроблена і керована відданою командою LB Logistics, забезпечує справжню надійність і радикально краще обслуговування клієнтів.

Уніфікований логістичний досвід, який ми пропонуємо своїм клієнтам при експорті та імпорті в країни Європейського Союзу:

  • митно-брокерські послуги в Україні та ЄС;
  • експрес доставка LB Express у будь-яку точку;
  • складські послуги та крос-докінг;
  • автоперевезення збірного вантажу та окремим авто (1, 5, 10, 20 тонн);
  • авіаперевезення;
  • морські контейнерні перевезення;
  • консалтинг, аудит та навчання;
  • ЗЕД. 

 

Одна система! Одна дія! Один контроль!

Економ час! Заощаджуй гроші! Збережи майбутнє! ©

 

LB LOGISTICS - Complete Shipping and Logistics Solution ⚙️????

 

1️⃣ One system! 
1️⃣ One action! 
1️⃣ One control! 

???? Save time!
???? Save money!
???? Save future!

 


Підписуйтесь та слідкуйте за нами у FacebookInstagram та Telegram 

LB LOGISTICS18-05-2019